Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Veče sa Tonijem Parsonsom

17.10.2017.

Veče sa Tonijem Parsonsom

Veče sa Tonijem Parsonsom, jednim od najtiražnijih i najznačajnijih britanskih pisaca, biće realizovano  u srijedu 18. oktobra u 20 h u  Akademiji znanja, amfiteatar C8., u suorganizaciji JU Narodna biblioteka Budve sa izdavačkom kućom "Nova knjiga"
Parsons je mnogima poznat kao autor bestselera “Čovek i dečak”, romana koji je za prva dva mjeseca nakon objavljivanja u Engleskoj prodat u tiražu od 750.000 primjeraka, a preveden na vise od 30 jezika. Međutim, nakon uspjeha sa ovim romanom, objavljuje u istom ili sličnom duhu, a onda se okreće kriminalističkim romanima, nište manje uspješno sudeći po činjenici da su prevedeni u više od 40 zemalja.
Ispred  izdavačke kuće "Nova knjiga" govoriće  urednica Jelena Krsmanović. Toni Parsonsons će budvanskoj publici govoriti  o stvaralaštvu, književnosti i novinarstvu,  uz simultano prevođenje Gordane Ljubanović.

 Nakon programa posjetioci će imati priliku da u Narodnoj biblioteci kupe knjige Tonija Parsonsa, čiji je izdavač" Nova knjiga" , a autor će ih potpisivati.

Ulaz je slobodan.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com