Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Uručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku

15.09.2015.

Uručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku

Povodom početka nove studijske godine, juče je na Akademiji znanja, na Fakultetu za saobraćaj komunikacije i logistiku, za polaznike Fakulteta upriličena svečana dodjela indeksa.

Predsjednik  Opštine Budva Srđa Popović, u svom obraćanju brucošima, istakao je da je ovo struka budućnosti i poželio im sreću u daljem školovanju.

„Ono što me posebno raduje, kao nekoga ko je proveo čitav život u obrazovanju, je to da Budva postaje ne samo fakultetski, već i univerzitetski centar“  - kazao je Popović. Takođe je kazao da će se Opština potruditi da pomogne ovoj  i ostalim fakultetskim jedinicama u Budvi, za dobrobit  naših sugrađana i studenata, kao i Crne Gore.

„Ovo posebno govorim sa aspekta Budve kao metropole turizma, jer Fakultet za saobraćaj pruža logistiku ne samo u dijelu turizma, nego i perspektivu razvoja u više pravaca i puno više koridora,  koji vode ka Evropskoj uniji i šire“ – naglasio je Popović.

Dekan  Vujadin Vešović upoznao je studente sa položajem i referencama  Fakulteta za saobraćaj, naglasivši da su napravili pravi odabir koji daje veliku mogućnost za kasnije zaposlenje.

„Fakultet za za saobraćaj, komunikaciju i logistiku u Beranama, sa odsjekom u Budvi, je prvi akreditovani i licencirani fakultet iz ove oblasti u okruženju. Bio je i ostao nosilac promjena i razvoja, kako razvijenih, tako i zemalja u razvoju. Posebno raduje činjenica da među 41 upisanih studenata ima ne samo mještana, nego i iz svih krajeva Crne Gore, pa i inostranstva " – kazao je Vešović.

Studente je pozdravio i direktor Akademije znanja Miško Rađenović, izrazivši zadovoljstvo što je interesovanje za fakultete u Budvi svake godine sve veće.

Uručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistikuUručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistikuUručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistikuUručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistikuUručeni indeksi polaznicima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com