Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Uprava prihoda i carina održaće tribinu o edukaciji poreskih obveznika

25.05.2022.

Uprava prihoda i carina održaće tribinu o edukaciji poreskih obveznika

Uprava prihoda i carina nastavlja sa organizacijom tribina u cilju edukacije poreskih obveznika u oblasti poreskih propisa i pripreme za predstojeću turističku sezonu,a tribina za poreske obveznike iz Budve, Kotora i Tivta biće održana sjutra u Akademiji znanja sa početkom u 12 sati.

Poreski obveznici imaće priliku da dobiju odgovore na pitanja u vezi sa reprogramom, izmjenama poreskih propisa i drugim aktuelnim temama direktno od načelnika područnih jedinica i predstavnika sektora Uprave prihoda i carina.

"Jedna od tema sa kojom će obveznici biti bliže upoznati biće i aspekti elektronske fiskalizacije za fizička lica koja se bave izdavanjem smještaja . Predstavnici Uprave prihoda i carina prisustvovaće tribini zajedno sa predstavnicima agencije IPSOS, koji će prezentovati rezultate istraživanja percepcije javnosti i službenika o radu Uprave prihoda i carina koje je sprovela pomenuta agencija. Pozivamo poreske obveznike da posjete najavljene tribine i time daju doprinos unapređenju komunikacije i jačanju odnosa povjerenja između Uprave prihoda i carina i privrede", kazali su iz UPC.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 33 475 281

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com