Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > U susret Osmom martu koncert u Akademiji znanja

6.03.2022.

U susret Osmom martu koncert u Akademiji znanja

 

       

Koncert u Akademiji znanja, koji su povodom Osmog marta upriličili učenici Muzičke škole u Budvi i područnog odjeljenja u Petrovcu, OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša, a u organizaciji ove dvije škole i Akademije znanja, bio je pravi praznik za – predstojeći praznik.

Po programu, redom su svoje znanja i talenat predstavili učenici klase flauta, Daria Sidleronok, učenici trećeg razreda OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša, Jovana Despotović, Luka Zec, Julija Ulijanova,VasilijeSimonović, Milica Kovačević, Mila Božović, Enrike Churin, Sergej NIkoić, Lana Bučuk i hor učenka III razreda OŠ “Stefan Mitrov LJubiša, a pod dirigentskom palicom Katarine Popović. Za  divan nastup pripremljeni su od strane njihovih nastavnika Ane Brajak, Dragane Jovičić, Novaka Pavličića, Igora Zenovića, Nevene Rosandić, Tijane Radovići Ninoslave Zlatković, a poslednja horska numera izvedena je uz klavirsku pratnju profesora Nikole Vučkovića.

Svoje utiske nakon ovako uspješne večeri podijelile su direktorica Muzičke škole Milica Radoman i izvršna direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.

 

“Uvijek je zadovoljstvo kada našim učenicima pružimo priliku da se predstave publici i pokažu svoj talenat, a večeras su nastupali u čast žena i majki i na taj način im čestitali predstojeći praznik”, kazala je Radoman, i dodala:

“Atmosfera je bila divna, publika je zaista uživala, i to je još jedan podstrek da nastavimo sa ovakvim večerima.

Čestitam svim ženama Osmi mart, u svoje ime i u ime mojih kolega, obecavamo i ubuduce puno ovako lijepih dogadjaja.”

 

“Sudeći po zadovoljstvu publike u kojoj su većinom bile žene, majke, ovo je  jedan od najboljih načina da obilježimo i čestitamo predstojeć praznik - Dan žena.

Ispred Akademije znanja, i lično,  želim da čestitam Osmi mart, kao i da se što više družimo uz lijepe note i sve ostale sadržaje koji oplemenjuju, obogaćuju i uljepšavaju život”  poručila je Bellenger.

 

U susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanjaU susret Osmom martu koncert u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com