Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Tribina o NTC sistemu učenja

8.11.2017.

Tribina o NTC sistemu učenja

U organizaciji PPU "Vini  Pu" Budva, u subotu, 11.novembra 2017.godine, sa početkom u 18h, u Akademiji znanja (amfiteatar D10), održaće se otvorena tribina za građanstvo na temu "NTC sistem učenja – razvoj ukupnih sposobnosti deteta i rana stimulacija kod dece".

 O važnosti rane stimulacije dece, o greškama roditelja, kao i o tome kako podsticati sveukupni razvoj deteta govoriće  dr Ranko Rajović, autor NTC programa.

"NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama. NTC program se sprovodi u 15 država Evrope, u 6 država je akreditovan (Srbija, Slovenija, Crna Gora, Češka, BiH i Hrvatska), a u 9 država se sprovodi uz saradnju sa obrazovnim institucijama (Makedonija, Italija, Slovačka, Rumunija, Madjarska, Bugarska, Norveška, Švajcarska i Grčka)" - pojašnjava organizator "Vini Pu".

Dr Ranko Rajović je autor NTC programa. Lekar specijalista interne medicine, neuroendokrinolog. Saradnik UNICEF-a za ranu edukaciju, gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač Mense Srbije, a inicijator je i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. 2010. godine imenovan je za predsednika Komiteta svetske Mense za darovitu decu. U 2015. godini dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF - Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu".

Prisustvovanje tribini je besplatno.

 

Tribina o NTC sistemu učenja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com