Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Saopštenje

1.06.2022.

Saopštenje

U svrhu uljepšavanja okolnog prostora i platoa ispred Akademije znanja, u toku je sadnja ukrasnog bilja, a kompletan prostor je ošišćen i opran, prefarbani grafiti  i popravljena polomljena fasada.

 Kako se i ovog puta ne bi desilo da sav trud oko  uređenja  propadne, jer djeca koja se tu igraju loptom  i mladi koji se tu okupljanju, a nerijetko prave i trke motorima i skejtbordovima,  devastiraju ovaj prostor, u Akademiji znanja angažovali su stručno lice iz  firme koja pruža usluge obezbjeđenja, da stražari i  opominje sve koji pokušavaju da učine navedenu vrstu štete.

Samo u poslednjih nekoliko dana, takvi pojedinci su zatrpavali rupe koje su bile pripremljene za sadnju novog bilja, a uprkos redovnom čišćenju, svakog jutra oko Akademije  se ponovo sakupljaju  gomile  smeća bačenog u toku noći, iščupanog bilja  i polomljenog  granja.

Ovoga puta odlučni da osujete namjeru i ovakvo činjenje, iz Akademije su se obratili i  OB Budva i  Komunalnoj policiji, i dogovirili sa načelnikom i komandirom  da  njihove patrole takođe obilaze zgradu Akademije  zajedno sa licem angažovanim od strane Akademije.

Dalji postupak prema počinocima biće sprovođen u skladu sa zakonom, jer je očigledno da molbe da se tako ne ponašaju nemaju efekta.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com