Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Proslava rođendana JU Dnevni centar Biseri Budva

1.10.2022.

Proslava rođendana JU Dnevni centar Biseri Budva

Proslavom rođendana JU Dnevni centar "Biseri' Budva, u petak 7. oktobra u 11h, u Akademiji znanja, otpočeće, na obostrano zadovoljstvo, saradnja između ovih ustanova.

 U priredbi  za djecu i roditelje učestvovaće  sve vaspitno- obrazovne ustanove iz Budve, i dati svoj doprinos njenoj raznolikosti i kvalitetu.
 
 "Ponosni smo na uspostavljanje  saradnje sa Akademijom znanja i što ćemo baš tu prvi put obilježiti rođendan Dnevnog centra, a pod daljim pokroviteljstvom Akademije upriličiti još adekvatnih sadržaja" - kazala je za naš portal direktorica Miljana Radoman, i dodala:
 
"Akademija znanja sa direktoricom Valentinom Dabović na čelu, dala nam je na raspolaganje svoje resurse, kako bi što uspješnije i profesionalnije organizovali i realizovali našu zamisao i na taj način su doprinijeli da proslavimo rođendan u punom sjaju, kako naša djeca i naš kolektiv i zaslužuju. "
 
"Ovo je samo početak jedne, uvjerena sam,  duge i kvalitetne saradnje koja očekuje naše dvije ustanove u budućnosti.
Za sve što je u interesu stanovnika našeg grada, a posebno najmlađih, vrata Akademije su širom otvorena,  i svi zaposleni na dispoziciji da priredbe proteknu bezbjedno, uspješno i odvijaju se u najboljim uslovima za organizatore, učesnike i publiku.
Koristim priliku da od srca čestitam rođendan Dnevnog centra "Biseri" i dam punu podršku njihovom radu i posvećenosti" - ka!ala  je izvršna direktorica Akademije znanja Budva Valentina Dabović.
 
JU Dnevni centar 'Biseri' Budva počeo je sa svojim radom 2019. godine i trenutno broji 25 korisnika usluga, uzrasta od 3 do 26 godina.
 
 
Proslava rođendana JU Dnevni centar Biseri BudvaProslava rođendana JU Dnevni centar Biseri Budva

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com