Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Proslava Druge osnovne škole u Akademiji znanja

11.02.2022.

Proslava Druge osnovne škole u Akademiji znanja

 

 

JU OŠ Druga osnovna škola proslavila je 13.rođendan u prelijepom ambijentu Akademije znanja.  U programu su učestvovali učenici svih odjeljenja.

Prisutne je pozdravila v.d. direktorica škole Nataša Radonić,ističući da je najveći kapital ustanove kreativan i pun entuzijazma nastavni kadar, zadovoljni učenici, kao i želja za unapređenjem vaspitno - obrazovnog procesa. 

Predsjednik Opštine Marko Carević, u svom obraćanju je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je  lokalna samouprava uključena u realizaciju brojnih projekata, značajnih za obrazovanje.

Izvršna direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger putem našeg Portala uputila  je iskrene čestitke povodom Dana druge osnovne škole, iskazujući zadovoljstvo što je ovaj divan događaj upriličen baš u Akademiji znanja, kao adekvatnom ambijentu, i zahvalila direktorici Radonić na uručenoj zahvalnici.

Pored Akademije, zahvalnica je uručena i Sekretarijatu za investicije,

 DOO Komunalno Budva, NVO Feštađuni i Fondaciji Budva.

Događaju su prisustvovali predstavnici Ministarstva prosvjete,nauke,kulture i sporta i predstavnici Prosvjetne inspekcije.

Nakon programa, za učenike, profesore i goste organizovan je koktel u holu Akademije.

 

 

Proslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanjaProslava Druge osnovne škole u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com