Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Promocija drugog broja međunarodnog naučnog časopisa Media and Communication

6.02.2015.

Promocija drugog broja međunarodnog naučnog časopisa Media and Communication

Promocija drugog broja međunarodnog naučnog časopisa Media and Communication / Mediji i komunikacije / biće održana u Budvi , povodom Svjetskog dana radija u petak 13. februara.

Organizatori promocije, koja će se održati u Akademiji znanja sa početkom u 12 sati , su izdavač časopisa Akademija društvenih nauka, Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore i Radio televizija Budva.

U drugom broju međunarodnog naučnog časopisa za medije, novinarstvo i odnose s javnošću objavljeno je 16 radova  i jedan prikaz knjige, među kojima su tekstovi teoretičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Belgije, Nigerije, kao i Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

O časopisu će govoriti glavna i odgovorna urednica dr Andrijana Rabrenović i članovi uređivačkog odbora prof. dr Sonja Tomović Šundić, redovni profesor na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, doc. dr Dragan Klarić, direktor RTV Budva i mr Dragić Rabrenović predsjednik Upravnog odbora ULES CG.

Članovi uredništva će govoriti o prvom i drugom i najaviti naredni broj koji je posvećen Trećoj međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji Mediji i PR koju organizuju zajedno sa partnerskim fakultetima i novinarskim udruženjima iz regiona i međunarodnim organizacijama, kao što su Evropska asocijacija za istraživanja komunikacija i obrazovanje (ECREA) i Evropski forum medija zajednice (CMFE). Tema ovogodišnje konferencije koja se održava od 19. do 21. juna u Bijelom Polju je ''Javni medijski servis i javni interes''.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com