Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Prezentovano istraživanje zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranima

13.06.2014.

Prezentovano istraživanje zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranima

Pod vođstvom svojih profesora i saradnika, studenti Fakulteta za biznis i turizam Budva obavili su na teritoriji Opštine Budva terensko istraživanje zadovoljstva gostiju restoranskom uslugom. 

Istraživanje je rađeno u okviru grupe marketinških predmeta, s ciljem da studenti na naučnoj osnovi percipiraju konkretne probleme iz oblasti restoraterstva. Rezultat teorijskih postavki i istraživanja na terenu je studija pod nazivom “Istraživanje zadovoljstva gostiju restoranskom uslugom na teritoriji Opštine Budva”.

U prostorijama amfiteatra Fakulteta za biznis i turizam Budva u zgradi “Akademija znanja” studenti Fakulteta su studiju  svečano uručili predsjedniku udruženja restoratera Budve Vidu Markićeviću. U ime Fakulteta gostima se obratila prodekan doc. dr Ana Tripković Marković, a u ime svojih kolega student Stefan Đurović prikazao je najznačajnije rezultate i prezentovao studiju.Gdinu Vidu Markićeviću studiju su predale mr Iva Bulatović, saradnik na Fakultetu i Anđela Knežević, student.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici kompanije "Montenegro Stars", izvršni Direktor Milan Vuković i mr Milena Raičković rukovodilac kadrovske službe i sekretar Crnogorskog turističkog udruženja, direktor Akademije znanja mr Miško Rađenović, vlasnik restorana "Mocart" Milan Vučković, dekan fakulteta prof. dr Rade Ratković, predsjednik Upravnog odbora fakulteta prof. dr Ivo Armenko, profesori i saradnici fakulteta, studenti fakulteta i druge zvanice.

Istraživanje restoranskih usluga pokazalo da su gosti u velikoj mjeri zadovoljni ovom djelatnošću, te je sektor restoratera Opštine Budva dobio visoku opštu prosječnu ocjenu. Na prvom mestu, najveću prosječnu ocjenu dobili su ljudski resursi u sektoru restorana – u okviru kojih je ljubaznost osoblja ocijenjena sa čak 4,33, dok je ocjena brzine usluge nešto niža – 3,82. Na drugom mjestu gosti su iskazali pozitivno mišljenje o prostornim uslovima restorana, ocijenivši iznad prosječnog ambijent i udobnost (4,33), hranu (4,05) i čistoću (4,04). U okviru ove kategorije jedino je higijena toaleta pokazala nešto niže rezultate (3,57). Raznovrsnosti jela i pića, kao i kategorija cijena dobile su najmanju prosječnu ocjenu zadovoljstva (3,4).

Prezentaciju možete pogledati na linku:

http://www.akademijaznanja.me/fajlovi/p18qa6jo6q1jra4037vo1qbeh7o1.pdf

Prezentovano istraživanje  zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranimaPrezentovano istraživanje  zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranimaPrezentovano istraživanje  zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranimaPrezentovano istraživanje  zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranimaPrezentovano istraživanje  zadovoljstva gostiju u budvanskim restoranima

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com