Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Predstavljanje romana Jana, samo privremeno u Bloku 9 Sonje Ražnatović

13.03.2017.

Predstavljanje romana Jana, samo privremeno u Bloku 9 Sonje Ražnatović

Narodna biblioteka Budve organizuje promociju romana “Jana, samo privremeno u Bloku 9” autorke Sonje Ražnatović u srijedu, 15.marta sa početkom u 19 sati. O romanu će, u prostoru biblioteke, sa autorkom razgovarati Stanka Stanojević. Ulaz je slobodan.

“Jana, samo privremeno u Bloku 9” je roman motivisan željom da na crnogorskoj literarnoj sceni afirmiše i drugačiju, ležerniju formu i način književnog izražavanja, te da prezentira svoje viđenje pravca u kojem je, kroz vrijeme, evoluirao odnos crnogorskih žena prema braku, porodici i porodičnim obavezama, i u kojem su potrebe žena u pozitivnom smislu rasle i proširivale se i na poslovne ambicije, profesionalno usavršavanje i potrebu za suštinskim samoispitivanjem i radom na sebi u svakom pogledu, ali nikada ne zaboravljajući da je porodica na prvom mjestu.

Sonja Ražnatović je rođena 1969.godine u Titogradu. Diplomirala je 1995. na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Podgorici, a magistrirala na ekonomskom fakultetu u Podgorici. “Jana, samo privremeno u Bloku 9” je njen prvi roman.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com