Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Otvorena nova poslovnica Pošte u Akademiji znanja

11.01.2022.

Otvorena nova poslovnica Pošte u Akademiji znanja

Pošta Crne Gore otvorila je novu poslovnicu u Budvi, na adresi Akademija znanja – Ulica žrtava fašizma br. 56, koja je juče počela sa radom.

Iz Pošte su rekli da je radno vrijeme nove poslovnice od osam sati do 14 sati i 30 minuta.

“Stanovnicima Budve i njenim posjetiocima na ovoj adresi će biti na raspolaganju usluge plaćanja računa, uplate novca na žiro račun, slanje pisama, paketa, Post Express i EMS pošiljka, telegrama i luksuznih telegrama s poklonom, kao i usluge elektronskog transfera novca”, precizira se u saopštenju.

U Pošti, kako su kazali, intenzivno rade na širenju, adaptaciji i modernizaciji njihovih poslovnica, s ciljem da korisnicima olakšaju i prilagode korišćenje svih njihovih usluga.

“Kao odgovorna kompanija širenje infrastrukturne mreže vezujemo za realne potrebe naših korisnika, pa smo tim povodom obuhvatili sve regione Crne Gore. Nakon otvaranja nove poslovnice u Podgorici uoči Nove godine, već danas, samo desetak dana kasnije, otvorena je i nova poslovnica u Budvi, a sa tom praksom nastavljamo i u narednom period”, rekli su iz Pošte.

Iz te institucije su kazali da, sa zadovoljstvom mogu konstatovati da su na najbolji mogući način zatvorili prošlu godinu i efikasno i odlučno u novoj godini nastavili da grade perspektivnu, uspješnu Poštu Crne Gore koja će svim korisnicima pružati kvalitetne i ekspresne usluge.

Bellenger: Uvjerena sam da će otvaranje poslovnice Pošte biti na zadovoljstvo svih

“Nastavljajući da budemo na dispoziciji građanima i turistima, došli smo na ideju da, putem javnog poziva, ustupimo na korišćenje prostor u prizemlju Akademije. Ponudu je dostavila Posta Crne Gore, odnosno direktorica filijale u Budvi Marija Đurić. Uvjerena sam da će otvaranje poslovnice Pošte biti na zadovoljstvo svih, jer je prostor upravo idealan za tu namjenu, a postoji i realna potreba za ovom vrstom usluge u naselju Rozino", kazala je nedavno za portal RTV Budva direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.

Na području budvanske opštine trenutno radi sedam poslovnica. Pored glavne Pošte, poslovnice se nalaze u Petrovcu, Svetom Stefanu, Bečićima, Podkošljunu, u Mainskoj ulici, Starom gradu, a osma po redu otvorena je u zgadi Akademije znanja.

Aktivno rade i dva isturena šaltera, u zgradi Zavoda za izgradnju i MUP-u.

Izvor: Portal Radio Budve

 

 

 

Otvorena nova poslovnica Pošte u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com