Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Opštinska organizacija Crvenog krsta Budve u susret Danima Crvenog krsta Crne Gore

29.11.2017.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Budve u susret Danima Crvenog krsta Crne Gore

Povodom obilježavanja Dana Crvenog krsta Crne Gore  Opštinska organizacija Crvenog krsta Budve organizuje niz događaja u kojima će glavni akteri , sem umjetničkih stvaralaca,biti volonteri.
Programi proslave Dana Crvenog krsta Crne Gore  će se odvijati sedam dana:
-   U srijedu, 29.novembra,sa početkom u 19:00h  u „Akademiji znanja“, amfiteatar D10,  održaće se Svečani program proslave. Ovo će biti prilika da sve one  koji su na bilo koji način dopinijeli unarijedjenju rada ove organizacije,daruju zahvalnicom,ali i prilika da se premijerno čuje himna Crvenog krsta,čija je kompizicija djelo akademskog hora "Antivari musica".U zabavnom dijelu programa sopran Aleksandra Vojvodić Jovović,vokalni solista Stefan Stešević i hor "Antivari musica" pjevaće kompozicije potekle iz budvanskog i paštrovskog podneblja.
-  U četvratak, 30.novembra u JU SMŠ „Danilo Kiš“ u 10:30h održaće se  prezentacije prve pomoći
- U petak, 01. decembra u prijepodnevnim časovima,vršiće se distribucija sakupljene pomoći iz akcije "Tvoje malo,nekome puno",socijalno ugroženim porodicama,a istog dana u prijepodnevnim časovima,u  „Drugoj osnovnoj školi“ volonteri će prezentovati program „Briga o starijima“;
- U nedjelju,03.decembra,u 16h sali Crvenog krsta Budva,biće upriličeno druženje volontera i starijih, kojima će volonterka Ivana Mihović -psihoterapeut prikazati prezentaciju na temu:“Žene kroz istoriju“
- U ponedjeljak,04.decembra u 16:00h održaće se prezentacija Dobrovoljnog davalaštva krvi za sve zaposlene u hotelu Splendid;a u prijepodnevnim casovima prezentacija na temu :"Antitrafiking" u JU OŠ “Mirko Srzentić“.
- U utorak,05. decembra, povodom Svjetskog dana volontera, u 13h, u holu tržnog centra TQ Plaza,biće organizovana manifestacija u kojoj će učesnici programa biti volonteri CK Budve i žene iz kluba starijih ,kao i doktorka koja će za posebnim pultom svim zainteresovanim posjetiocima nuditi usluge mjerenja krvnog pritiska i šećera u krvi. Članice kluba starijih će na posebnom pultu  izložiti kolače rađene po recepturi iz starih paštrovskih knjiga.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com