Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Okrugli sto "Pristupanje mehanizmu civilne zaštite EU"

9.06.2014.

Okrugli sto "Pristupanje mehanizmu civilne zaštite EU"

 U Akademiji znanja, u utorak, 10. juna od 12:30 do 15 h, biće održan okrugli sto na temu  Pristupanje mehanizmu civilne zaštite EU“,  u sklopu projekta "EU znači DA, vrijednosti,politike i standardi", koji realizuju NVO Eko Centar DELFIN iz Kotora i RTVCG, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, 

Na okruglom stolu  govoriće  zamjenik šefa Delegacije EU u Crnoj Gori / šef sektora za politiku, evropske integracije i privredu, Alberto Kamarata, a učesnici su i predstavnici  Ministarstva unutrašnih poslova, predstavnici Seizmološkog zavoda, Hidro-meteorološkog zavoda Bar, lokalnih uprava, službe zaštite, NVO i mediji. Okruglom stolu prisustvovaće predstavnici lokalne samouprave i Sluzbe zaštite i spasavanja.

U okviru realizacije projekta EU timz sa saradnicima, predstavnici  Eko Centra DELFIN i RTVCG, posjetiće i ostale primorske opštine, gdje će  razgovarati sa različitim ciljnim grupama i razmijeniti mišljenja o potencijalima i mogućnostima primjene EU vrijednosti, politika i standarda.

 


Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com