Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Obilježavanje Dana opštine Budva

16.11.2018.

Obilježavanje Dana opštine Budva

 

Program povodom  obilježavanja Dana opštine Budva,  u Narodnoj biblioteci počeće u subotu 17.novembra promocijom 11.broja časopisa Krug mladih i okruglim stolom na temu "Zelena gradska površina, šta to bješe?", u holu Akademije znanja u 19h. 

Narodna biblioteka Budve će program proslave Dana opštine nastaviti u ponedjeljak, 19. oktobra u 19h,  u holu Akademije znanja,  promocijom novog romana Tamare Kovačević “Nešto naše”.

U utorak, 20.novembra sa početkom u 20h, takođe u holu,  biće promovisana nova knjiga iz edicije Narodne biblioteke Budve - zbirka poezije Katarine Sarić “SvejAdno mi je i ostale dijagnoze socijale”.

Izložba “Dan opštine u Primorskim novinama od 1972 - 2003. godine” biće otvorena u holu Akademije znanja u srijedu, 21. novembra u 18h. Izložbu će otvoriti Vaso Stanišić, bivši glavni i odgovorni urednik “Primorskih novina”.

Promocija monografije “Jovo Ivanović”, suizdavački projekat Muzeja i galerija Budve i Narodne biblioteke Budve, biće održana u Modernoj galeriji u petak, 23. novembra sa početkom u 18h.

Istog dana, 23.novembra u 20h u holu Akademije znanja, biće promovisana  knjiga čiji je izdavač Narodna biblioteka Budve - “Saglasja”, političko –filozofski ogledi dr Predraga Zenovića.

Ovogodišnji program obilježavanja Dana opštine Budva biće završen u subotu 24. novembra književnom večeri “Ljubiša i krug književnika Budve” čiji je početak planiran u 20h. 

Dobro došli!

 

Obilježavanje Dana opštine BudvaObilježavanje Dana opštine BudvaObilježavanje Dana opštine Budva

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com