Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Obavještenje Škole jezika Waves

31.01.2017.

Obavještenje Škole jezika Waves

Besplatno testiranje i konsultacije u školi jezika Waves

"Početni kurs španskog – nivo A1. u Budvi, u  „Akademiji znanja“:

Škola "Waves" je jedna od rijetkih crnogorskih škola jezika koje su licencirane za nastavu i polaganje ispita iz ovog svjetskog jezika. Već sedam godina upisujemo nekoliko grupa na različite nivoe. Polaznike viših nivoa pripremamo za ispit DELE u Instituto Cervantes.

Kurs engleskog za iznajmljivače privatnog smještaja u Budvi:
Na ovom intenzivnom kursu engleskog jezika kandidati će se uputiti u osnove konverzacije, te sve što je potrebno za izbjegavanje nesporazuma i za uspješnu komunikaciju s gostom. Potrebno je da kandidat ima minimalno znanje iz engleskog jezika. Ovaj kurs je pogodan i za zaposlene u hotelima i apartmanima.

Nastava u Tivtu:
U osnovnoj školi „Drago Milović”, Tivtu se škola Waves održava kurseve za djecu od 6 do 15 godina,te opšti i konverzacijski kurs engleskog za odrasle. Termini za kurseve su poslije 17h. 

Ljetnje škole jezika u inostranstvu

Ako želite svoje dijete poslati u ljetnju školu jezika, ili sami naučiti ili usavršite neki od svjetskih jezika za svoje profesionalne potrebe, sada je prilika da se prijavite na neki od programa za ljeto 2017. Prijaviti se mogu kandidati iz svih gradova Crne Gore. 

Od 30.07. do 20. 08 naši iskusni profesori vode grupu tinejdžera od 12 do 18 godina u Edinburg, jedan od najljepših svjetskih gradova. Program obuhvata svakodnevno učenje jezika u renomiranoj školi www.mackenzieschool.com aktivnosti, izlete i smještaj u biranim gostoljubivim škotskom porodicama koje imaju dugogodišnju tradiciju ugošćavanja učenika iz čitavog svijeta. 
Takodje, nudimo programe za individualno učenje za odrasle u raznim dijelovima Velike Britanije. Dugogodišnja saradnja sa najboljim evropskim obrazovnim institucijama i brojni korisnici naših programa garant su naše profesionalnosti i pouzdanosti, koje potvrđuje i preporuka Britanskog Savjeta.

Besplatno testiranje i konsultacije

U subotu, 11.februara u 10h, svi kandidati koji žele prijaviti ispit Cambridge First Certificate, a nisu sigurni je li njihovo znanje na tom nivou, mogu to besplatno provjeriti u našem licenciranom pripremnom centru za Cambridge ispite. Potrebno se samo prijaviti na tel. 067 28 5555. 
Za učenike od 3. do 9. razreda imamo jednom sedmično besplatne konsultacije u vezi školskog gradiva i svih pitanja iz oblasti engleske gramatike.

Na raspolaganju smo za sve informacije radnim danom od 9 do 15h u kancelariji C12 na Akademiji znanja u Budvi.

Naš telefon je 067 28 5555, mejl adresa waves@t-com.me i sajt www.skolawaves.com", kazala je direktorica škole jezika " Waves" Lea Lonza.

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com