Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > NVO Talas održava radionice u Akademiji znanja

24.02.2022.

NVO Talas održava radionice u Akademiji znanja

U organizaciji NVO Talas u Akademiji  znanja se 23. I 24. februara održavaju dvije radionice – Dan ružičastih majica i Radionica za roditelje

Dan ružičastih majica  obilježen je sadržajima koji su dati u vidu radionica na temu: Kako prepoznati i reagovati na vršnjčko nasilje. 

Radionice su pohađali učenici tri budvanske osnovne škole, Sa učenicima nižeg uzrasta (do petog razreda) radila je  pedagoškinja Vesna Bubana, a sa učenicima starijeg uzrasta , psihološkinja Sonja Radović.

Nakon toga  uslijedile su radionice kreativnog pisanja, gdje su učenici, koji su prethodno dobili korisna saznanja na ovu temu, učestvovali u vlastitom  iskazivanju poruka koje će, grupnim radom,  upotrijebiti za pisanje tekstova u formi: pjesme, anegdote, scenarija za dramski tekst,  izvještaja i vijesti, zavisno od grupe.

Radionice su vodile: Sanja Pantović, sa učenicima nižih razreda i Zorica Joksimović sa učenicima viših razreda.  

U četvrtak, 24. februara, sa početkom od 16:30 h održace se radionica za roditelje koju će voditi mr Nada Mitrović, nakon čega, u 18 h  poćinje javna tribina na kojoj će govoriti: Ana Marija Vulić, dipl. soc. radnica, Dalida Mučić, ispred Centra bezbjednosti Budva, Sanja Vojinović, nastavnica JU "Stefan M. Ljubiša", Sanja Pantović, JU Druga osnovna škola, Tijana Rađenović, predstavnik Savjeta roditelja i Nika Jokić, učenica VI razreda, predstavnik Đačkog parlamenta. 

 

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com