Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Nastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanja

23.03.2022.

Nastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanja

Škola stripa i ilustracije u organizaciji JU "Narodna biblioteka Budve", nakon dužeg prekida izazvanog odlazećom pandemijom nastavlja svoj program.

“Škola je besplatna i namijenjena svim uzrastima, a vodiće je strip autor i ilustrator Simon Vučković” – kazala je za direktorica Biblioteke Mila Baljević, i obavijestila ovim putem zainteresovane da će se  održavati svakog četvrtka  od 16 do 17:30 časova.
“Svi koji vole da crtaju i imaju želju da uče kako se to radi dobrodošli su”, poručila je Baljević.

“Izlazimo u susret još jednom lijepom projektu, na način što ćemo za održavanje Škole stripa i ilustracije” besplatno ustupiti na korišćenje jedan od amfiteatara. Cilj nam je da obezbijedimo što bolje uslove polaznicima ovog interesantnog projekta, i da, kao i uvijek, budemo pomoć i  podrška svemu što podstiče edukaciju, kreativnost i upotpunjava na kvalitetan način slobodno vrijeme, a pogotovo vanškolske aktivnosti kada su u pitanju djeca i omladina - izjavila je ovim povodom izvršna direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti i sadržaja kojima JU Narodna biblioteka Budve obogaćuje kulturni život građana Budve, a i ovoga puta očekuju veliki odziv.

 

 

Nastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanjaNastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanjaNastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanjaNastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanjaNastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanjaNastavlja se Škola stripa i ilustracije u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com