Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Najava: Promocija knjige

22.04.2014.

Najava: Promocija knjige

U organizaciji Novinsko izdavačkog preduzeća (NIP) ART-PRESS iz Budve i suorganizaciji  Akademije znanja, u četvrtak, 24. aprila u 20 sati, u amfiteatru Akademije znanja u Budvi, biće održana promocija knjige „Tajna jednog mostaDušice Labović iz Budve, koja  poslednjih godina živi i stvara u Rusiji.

   Kako je saopšteno od strane izdavača, budvanskog ART-PRESS-a, riječ je o drugoj knjizi Dušice Labović, nakon što je prošle godine, sa romanom „Enso“ pobudila veliku pažnju čitalaca u Crnoj Gori.

   O knjizi „Tajna jednog mosta“ pored autorke, govoriće novinar i pisac Savo Gregović, pisac i profesor književnosti Mišo Gaćinović, iu ime izdavača, novinaripublicista Ranko Pavićević. Moderator večeri, biće savjetnica zaodnose sa javnošću u Akademiji znanja u Budvi Sandra Radulović.

   Dušica Labović je rodjena u Budvi, gdje je završila gimnaziju. Zvanje diplomiranog profesora filozofije stekla je 2006. godine, na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Nakon završetka studija, aktivno izučava drevnu fiozofiju Istoka i Zapada, tragajući za jednom univerzalnom filozofijom svijeta.

   Od 2008. godine, živi i stvara u Moskvi.  

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com