Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje "16 dana aktvizma protiv nasilja nad ženama"

10.12.2013.

Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje "16 dana aktvizma protiv nasilja nad ženama"

U okviru kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, opština Budva je, u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava,  organizovala debatu na temu „Njegošev Gorski vijenac predstavlja/ne predstavlja primjer diskriminacije žena u Crnoj Gori“, a povodom obilježavanja jubileja 200 godina od rođenja Petra II Petrovića Njegoša.

Na Akademiji  znanja danas su održane dvije debate, čiji su učesnici debatni  timovi gimnazije u Kotoru i srednjih škola u Tivtu, Budvi i na Cetinju.

Centralna debata biće održana u SMŠ „Danilo Kiš“, sa početkom u 12h 30min.

Donator kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja“ je Misija Organizacije za bezbjednost i saradnju u Evropi i Crnoj Gori.

Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com