Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović posjetio Akademiju znanja

4.04.2022.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović posjetio Akademiju znanja

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović posjetio je  Akademiju znanja u Budvi, i u razgovoru sa izvršnom direktoricom Valentinom Bellenger i predsjednikom Upravnog odbora Aleksandrom Franetom upoznao se sa sadržajem, ponudom, aktivnostima, ali i naslijeđenim problemima ove ustanove.

Pohvalivši postignute rezultate, a prevashodno otvorenost i podršku Akademije za sve događaje od javnog interesa, ministar Stijović je kazao da će se, zahvaljujući odličnoj uspostavljenoj saradnji,  i ubuduće okrugli stolovi o ribarstvu i na druge  teme iz resora na čijem je čelu, a koje se odnose na primorje, održavati u Akademiji.

Ministar je pohvalio odličan menadžment koji je iz minusa u kratkom periodu doveo do pozitivnog poslovanja Akademiju znanja, a što se tiče ostalih naslijeđenih problema, koji se u kontinuitetu  uspješno rešavaju, izrazio očekivanje da će već narednih nedjelja, a nakon dobijanja upotrebne dozvole, ovaj izuzetno reprezentativni objekat u Budvi, i u svojoj namjeni širenja znanja i nauke, i pored postojeća dva fakulteta, i 4 izuzetno lijepo uređena amfiteatra velikih kapaciteta, biti nadograđen i  dobiti punu funkcionalnost.

Time bi se stvorili uslovi za adaptaciju i stavljanje u funkciju i četvrtog sprata Akademije znanja, za koju već postoji interesovanje za otvaranje još nekoliko odsjeka renomiranih fakulteta.

Direktorica Bellenger upoznala je ministra Stijovića i sa planovima za uredjenje i oplemenjivanje prostora oko Akademije, i u tom dijelu Ministarstvo poljoprivrede daće svoj doprinos u vidu donacije Akademiji  4 stabla  masline i 40 zasada ruzmarina.

Predsjednik Upravnog odbora Akademije znanja Aleksandar Franeta zahvalio se  na posjeti, razumijevanju i podršci i uručio  ministru Stijoviću simboličan i prigodan poklon, umjetničku sliku.

 

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović posjetio  Akademiju znanja Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović posjetio  Akademiju znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com