Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Izvršna direktorica Akademije Valentina Dabović među najuspješnijim menadžerima u Crnoj Gori

20.04.2023.

Izvršna direktorica Akademije Valentina Dabović među najuspješnijim menadžerima u Crnoj Gori

 

 

DOO “Akademija znanja” Budva zasluženo se našla na listi najuspješnijih firmi, a izvršna direktorica Akademije Valentina Dabović proglašena je jednim od najuspješnijih menadžera, od strane  “Solvent Rating” - a, koji drugi put zaredom dodjeljuje prestižno priznanje ‘’Najbolji menadžer'' najuspješnijim direktorima u Crnoj Gori.

 

  Riječ je o  jedinstvenom priznanju, namjenjenom najodgovornijim menadžerima, za savjesno i uspješno vođenje preduzeća.

 

O ovom priznanju za naš portal diektorica Dabović kaže:

 

“Naravno da mi je drago kada su naši napori,timski  način rada i uspjesi koji su proistekli iz toga prepoznati.

Od jedne ustanove koja je bila na ivici održivosti, postići da za dvije godine dospije na “A+” listu, sa profitom u 2021. i 2022. godini od ukupno 40%, što je i maksimum ostvarivosti, jer su popunjeni svi kapaciteti i izmirena sva dugovanja, zaista nije bilo lako.

Jasna vizija, posvećenost poslu, timski rad ali i lična odgovornost svih zaposlenih, razumijevanje za potrebe klijenata i fleksibilan odnos, bili su, ukratko moj pristup, stav i strategija i rezultati nisu izostali. To mi je osnovna statisfakcija, a nagrade su nešto što takođe podstiče da ih  opravdamo i kroz buduće uspjehe. Zahvalna sam, prije svih,  mom kolektivu, na njihovom predanom radu i trudu Odboru direktora “Akademije znanja” i lokalnoj samoupravi, jer je ovo uspjeh svih nas”.

 

S obzirom da u Akademijii znanja više nema slobodnih prostora, a za garažna mjesta već postoje liste čekanja, pitali smo u kom pravcu će se Akademija dalje razvijati.

 

“Naš prevashodni cilj je da zadržimo postojeće klijente i za sada nema nikakvih najava da će bilo ko od njih rasknuti ugovor, što svjedoći o njihovom zadovljstvu. Upravo iz razloga koji ste naveli, Akademiji je potreban dadatni proctor. To bi se obezbijedilo završavanjem i stavljanjem u fumkciju četvrtog sprata . Postoji interesovanje renomiranih fakulteta koji bi tu otvorili svoje odsjeke, a i za otvaranje još jednog fakulteta. Čime bi se stekli uslovi da postanemo Univerzitetski centar.

O tome koliko bi to značilo studentima iz Budve i okolnih gradova i njihovim roditeljiima, suvišno je i govoriti. Gotovo da nema dana, a da se ne raspituju za to, kao i za dugo najavljivani početak rada E - gimnazije, za šta je uslov dobijanje upotrebne dozvole, na čemu uporno insistiramo i radimo na rješavanju ove, za sada još uvijek, pat - pozicije.

Naime, uz sve napore rukovodstva Akademije znanja  i nadležnih iz Opštine Budva, u nemogućnosti smo da sprovedemo sanaciju i adaptaciju zgrade, iz razloga što je u toku sudski spor sa Cijevnom komerc, koja je bila izvođač radova na zgradi Akademije.” – pojasnila je Dabović.

 
 
 
 
Izvršna direktorica Akademije Valentina Dabović među najuspješnijim menadžerima u Crnoj GoriIzvršna direktorica Akademije Valentina Dabović među najuspješnijim menadžerima u Crnoj GoriIzvršna direktorica Akademije Valentina Dabović među najuspješnijim menadžerima u Crnoj Gori

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com