Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti Univerzitetu

16.10.2015.

Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti Univerzitetu

Na poziv rektora “Old  Polish University “ u Kielsiju dr Jana  Telusa, direktor Akademije znanja mr Miško Rađenović I dekan Fakulteta za biznis I turizam prof.dr Rade Ratković, prisustvovali su obilježavanju  Dana  akademije  2015/16  I Pedagoške konferencije.

Tom prilikom  dogovovorena je  realizacija projeta razmjene  srudenata „Erasmus plus“ izmežu "Old Polish fUniversity" i Fakultta za biznis i turizam.

Prije naredne posjete Budvi predstavnika poljskog fakulteta,  koja se olčekuje na proljeće, već će biti realizovana razmjena studenata, tako da će cilj posjete biti dogovaranje oko budućih zajedničkih planova ova dva eminentna fakulteta.

Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com