Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Delegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanja

23.11.2021.

Delegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanja

Delegacija iz turskog grada Bodrum, sa guvernerom Bodruma BİLGEHAN BAYAR, predsjednikom Opštine AHMET ARAS na čelu,  posjetila je danas „Akademiju znanja“, gdje su se, u razgovoru sa izvršnom direktoricom Valentinom Bellenger upoznali sa radom ove ustanove.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik  Privredne komore İBRAHİM AKKAYA, predsjednik Upravnog odbora Azka Group BÜLENT KAYA, predsjednik Udruženja hotelijera Bodrum ÖMER DENGİZ, izvršni direktor ARSU Cons. poljoprivrede i obnovljive energije ÖZGÜR DEMİR, vlasnik ARSU poljoprivrede i obnovljive energije MURAT GÜNGÖR, privatni sekretar Opštine Bodrum/ MURAT İSKENDER YAŞAR i  ovjereni prevodilac Opštine Bodrum DAMLA BİLDİ.

Direktorica Akademije znanja Valentina  Bellenger kazala je da joj je izuzetno zadovoljstvo i čast što je imala priliku da bude domaćin delegaciji iz Turske, sa guvernerom grada Bodruma i predsjednikom Opštine nsa čelu, te da ih upozna sa poslovanjem Akademije i njenim sadržajima, a o samoj  temi razgovora:

„Razgovarali  smo o mogućnostima ulaganja, odnosno donacija, kao i saradnji na polju razmjene znanja, iskustava i saradnje na polju edukacije studenata. Akademija znanja je za ro uvijek otvorena i spremna“- istakla je Bellenger.

Još jednom je razmotrena mogućnost investiranja u solarne panele na krovu Akademije, kako bi se što prije i cjelishodnije pristupilo realizaciji, a razgovarano je i o ostalim potencijalnim investicijama.

Posjeta Akademiji znanja realizovana jeu okviru četvorodnevne posjete za delegaciju interesantnim ustanovama i  značajnim za grad  Budvu, te su, do posjkete Akademiji, dočekani i u  i JP Morsko dobro i HTP „Budvanska  Rivijera.

Delegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanjaDelegacija iz Bodruma u posjeti Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com