Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Ambasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov posjetio Akademiju znanja Budva

15.08.2023.

Ambasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov posjetio Akademiju znanja Budva

Ambasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov, na poziv predsjednika Odbora direktora "Akademije znanja' Budva  Aleksandra Franete i izvršne direktorice Valentine Dabović, posjetio je danas  ovu instituciju.
Sastanku su prisustvovali i prof.dr Rade Ratković, dekan Fakulteta za biznis i turizam i prof. dr Srđa Popović, dekan Saobraćajnog fakulteta.

 

“Za mene je velika čast i zadovoljstvo što sam danas u Akademiji znanja. Ovo, naravno, nije moja prva  posjeta Budvi, ali za mene kao ambasadora Rusije, vrlo je interesantno i važno šta mogu da uradim, šta možemo da uradimo zajedno,  i kako sve to možemo da realizujemo” -izjavio je ambasador Maslenikov.


"Prihvatanjem našeg poziva gospodin ambasador ukazao nam je veliku čast i uvjeren sam da ćemo modalitete saradnje o kojima smo razgovarali uskoro početi da realizujemo"- kazao je Franeta.


Direktorica Dabović istakla je da je najviše raduje činjenica da nije riječ o protokolarnoj, već o svrsishodnoj i konstruktivnoj posjeti.
"Brojni su načini buduće saradnje između "Akademije znanja" Budva i naučno-obrazovnih institucija  u Rusiji na polju nauke, edukacije, razmjene studenata, i drugim zajedničkim projektima.

Današnja posjeta uvaženog ambasadora, kojom smo veoma počastvovani, već je izdefinisala neke konkretne pravce, a vremenom će se otvarati i nove mogućnosti.
Cilj nam je da djeci i mladima u Budvi obezbijedimo što šire polje odabira njihovog obrazovanja i svih drugih propratnih aktivnosti, i taj cilj ćemo, u konkretnom sluĉaju, u saradnji sa kompatibilnim institucijama i ustanovama u Rusiji, i uz  pomoć i posredstvo ambasadora Maslenikova,  i ostvariti" – kazala je Dabović. 

Ambasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov posjetio Akademiju znanja BudvaAmbasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov posjetio Akademiju znanja BudvaAmbasador Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov posjetio Akademiju znanja Budva

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com