Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Akcioni dan realizovan u Akademiji znanja

10.05.2019.

Akcioni dan realizovan u Akademiji znanja

Povodom projekta " Akcioni dan",  koji realizuje Unija srednjoškolaca u saradnji sa Đačkim parlamentom SMŠ „Danilo Kiš“, grupa učenika  posjetila je danas Akademiju znanja, koja sa rado odazvala pozivu da učestvuje u ovom projektu.

Predstavnici zaposlenih u Akademiji, tokom zajedničkog obilaska,  predstavili su ovu ustanovu, pojasnili  učenicima čime se Akademija bavi, kakva je trenutna situacija,  te budući planovi.

Savjetnik za pravne poslove Danilo Mrvaljević uputio je učenike u najvažnija akta Akademije i objasnio pravni status Akademije kao privrednog društva.

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing Sandra Radulović informisala je učenike o događajima koji se održavaju na Akademiji, posebno naglasivši da Akademija izlazi u susret besplatnim ustupanjem prostora događajima od javnog interesa, a pogotovo humanitarnim manifestacijama.

„Namjera Akcionog dana je da se učenici upoznaju sa radom firmi i preduzeća u opštini Budva, kao i u  čitavoj Crnoj Gori, kako bi stekli iskustvo koje će im dalje poslužiti u školovanju, a i u životu“ – kazao je predstavnik učenika Vladimir Perazić..

O utiscima nakon obilaska Akademije znanja Perazić je kazao da su lijepi, da su i ranije bili ovdje, a posebno im je drago što se Akademija znanja uključila u projekat "Akcioni dan".

Zauzvrat, učenici su dodijelili Zahvalnicu direktorici Akademije znanja Mariji Đurić.

Akcioni dan realizovan u Akademiji znanjaAkcioni dan realizovan u Akademiji znanjaAkcioni dan realizovan u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com