Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Akademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školi

3.11.2021.

Akademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školi

Akademija znanja Budva danas je obogaćena jednim novim sadržajem, a Muzička škola u Budvi dobila je dodatni prostor i kvalitetnije uslove za muzičko obrazovanje svojih polaznika. Naime, na ideju izvršne direktorice Akademije znanja Valentine Bellenger, jedan električni klavir postalvjen je u amfiteatru Akademije.

A koje to još mogućnosti otvara, kazala je:

„Kako je ova ustanova prevashodno okrenuta djeci i mladima, posebno me raduje ova saradnja, i uvijek ćemo izlaziti u susret svemu što život mladih u Budvi  čini kvalitetnijim, sadržajnijim i bogatijim.“

O ostvarenoj saradnji, direktorica Muzičke šlole Milica Radoman izjavila je:

„ Zahvaljujem direktorici Akademije znanja Valentini Belanže na razumijevanju i mogućnosti da ne samo naši učenici koriste amfiteatar Akademije, već i da ovdje ubuduće organizujemo muzičke večeri, na radosti svih garađana, a i turista.“

Marija Vujović, nastavnik u Muzičkoj školi i koordinator za vanastavne aktivnosti takođe je istakla važnost ove saradnje:

„Ova saradnja je od izuzetne važnosti, prvenstveno zbog sve većeg interesovanja djece i roditelja za upis u Muzičku školu.

Budući da je u poslednjih nekoliko godina bila praksa da prijemni ispit bude samo u junu, a ne i u septembru, te se nije moglo izaći u susret novim polaznicima, na ovaj način su se stekli uslovi za to.

Takođe, tokom cjelogodišnjeg rada dobiće se jasna slika ko je talentovan i zainteresovan za dalje muzičko obrazovanje.“

A kako to zvuči uživo, demonstrirala nam je na klaviru učenica područnog odjeljenja u Petrovcu Jovana Kapuran, a Miloš Blagojević iz Muzičke škole u Budvi izveo je  numeru na gitari.

Akademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školiAkademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školiAkademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školiAkademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školiAkademija znanja ustupila prostor Muzičkoj školi

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com