Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > 16. sjednica SO Budva

18.05.2015.

16. sjednica SO Budva

16. redovna sjednica Skupštine opštine Budva, za koju je pripremljeno 50 tačaka dnevog reda, otpočeće danas u 10,30h u Akademiji znanja.

Pred odbornicima će se naći predlog zaključka o prihvatanju izvještaja o radu predsjednika opštine i radu lokalnne uprave i službi za 2014. gudinu, saglasnost za imenovanje glavnog administratora, odluka o finansiranju redovnog rada političkih partija koje imaju odbornike u lokalnom parlamentu, predlog odluke o eksproprijaciji nepokretnosti radi izgradnje trafo stanice kao i odluke o kućnom redu u zgradama I obavljanju taksi prevoza.

Odbornici će raspravljati o razmjeni nepokretnosti, davanju u zakup nepokretnosti, davanju u zakup poslovnih prostora na bazenu i u Mediteranskom sportskom centru.

Na dnevnom redu je i program rada, finansijski planovi i finansijski izvještaji za 2014. za grad teatar, Muzeje i galerije, Akademiju znanja, Sportsko rekreativnog centra i Mediteranskog sportskog centra. 

Više tačaka dnevnog reda odnosi se na imenovanja odbora direktora i članova u odboru direktora u budvanskim javnim preduzećima, a razmatraće se i izvještaj o radu Poreske uprave PJ Budva za 2013. godinu.

Prenos 16. sjednice SO Budva možete pratiti na programu Radio Budve i putem sajta www.rtvbudva.me

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com