Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > 14. sjednica Skupštine opštine Budva

22.12.2014.

14. sjednica Skupštine opštine Budva

Predsjednik Skupštine opštine Budva, Boro Lazović, zakazao je za danas 14. sjednicu, koja će se održati u Akademiji znanja sa početkom u 11h.

Na dnevnom redu je 50 tačaka, među kojima su  izmjene i dopune budžeta i investicionih aktivnosti opštine Budva, odluke o prenosu prava na nepokretnosti Dubovica I, Rađenovići, Krstac i razmjeni nepokretnosti u Bečićima.

Pored davanja saglasnosti na Odluku o osnivanju Mjesne zajednice Petrovac, odbornici će odlučivati i o davanju statusa spomen obilježjima na mjestima Gomila, Kufin, Petrovac, Duljevo, Rafailovići, Pržno, Stanišići, Kuljače, Brajići, Sveti Stefan, Bečići, Gradište i Čelobrdo.
Na ovoj sjednici će se razmatrati rješenja o razrješenjima i imenovanjima članova Odbora za finansije, privredu i razvoj i odbora direktora "Budva Holding"a i "BSP"a.
Kako je to uobičajeno na kraju kalendarske godine, Skupštini će izvještaje o radu podnijeti Uprava za nekretnine, Morsko dobro, Centar bezbijednosti i javne predškolske i obrazovne ustanove, o kojima se odbornici lokalnog parlamenta ne izjašnjavaju.
14. sjednicu Skupštine opštine Budva, od 11h možete pratiti u direktnom prenosu Radio Budve na 98,7 i 106 MHz ili putem interneta na www.rtvbudva.me

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com