Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Škola stranih jezika Waves održaće Cambridge ESOL ispite u Akademiji znanja u organizaciji Britanskog Savjeta

9.09.2021.

Škola stranih jezika Waves održaće Cambridge ESOL ispite u Akademiji znanja u organizaciji Britanskog Savjeta

Škola stranih jezika "Waves", kao zvanični centar za pripremu Cambrige ispita,  po prvi put odražaće polaganje  za kandidate koji  polažu ove prestižne međunarodne ispite u Budvi, u amfiteatrima Akademije znanja, 9-og, 16-og i 17-og oktobra, u organizaciji Britanskog Savjeta (British Council).

 

Waves je  proglašen od strane Britanskog Savjeta, zvaničnim centrom za pripremu Cambridge ESOL ispita, na osnovu postignutih rezultata i broja kandidata koji su uspješno položili ispite Cambridge i IELTS.

 

 

Cambridge Exams

 

Ovi ispiti su među najpoznatijim kvalifikacijma za učenike engleskog jezika na svijetu. Uključuju razne vrste sertifikata i diploma, i koncipirani su tako da izlaze u susret potrebama polaznika svih nivoa znanja.

Cambridge ispite iz engleskog jezika priznaju brojne kompanije, akademske institucije, univerziteti i koledži, stručne institucije, kao i ministarstva i državne institucije širom svijeta. Ispiti vam pomažu da steknete visoko obrazovanje, poboljšavaju mogućnost zaposlenja i omogućavaju da razmišljate o čitavom nizu poslovnih prilika.

 

Škola Waves je Tier 1 partner British Council-a, što znači - škola jezika koja ima najveći broj eksternih kandidata koji su uspješno položili Cambridge i IELTS ispite.

 

 Škola stranih jezika Waves održaće Cambridge ESOL ispite u Akademiji znanja u organizaciji Britanskog Savjeta Škola stranih jezika Waves održaće Cambridge ESOL ispite u Akademiji znanja u organizaciji Britanskog Savjeta

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com