Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Izborna skupština OO Crvenog Krsta Budve

25.02.2014.

Izborna skupština OO Crvenog Krsta Budve

Juče je u Akademiji znanja održana izborna Skupština organizacije Crvenog krsta Budva, na kojoj su za naredni četvorogodišnji period izabrani dosadašnji predsjednik i sekretar Srđa Popović i Nenad Srzentić.

 "Naša organizacija je u proteklom periodu sprovela mnogobrojne humanitarne akcije, kao što je donacija savremenih invalidskih kolica korisnicima na teritoriji opštine Budva i Tivta. Ponosni smo i na donatorsko učšće u obezbjeđivanju reanomobila za Službu hitne pomoći Budva, kao i agregata za napajanje električne energije bolnice Danil I na Cetinju...", kazao je Srzentić.


Bila je to prilika da se sumira dosadašnji učinak i najave aktivnosti za naredni period, dodijele zahvalnice pojedincima i kolektivima i prikaže filmski zapis o najznačajnijim aktivnostima.

Opštinski Crveni krst je u prethodnom četvorogodišnjem periodu realizovao i više od planiranih aktivnosti i akcija te je na izbornoj skupštini jednoglasno produžen mandat dosadašnjem sekretaru Nenadu Srzentiću.

Ističući izuzetnu saradnju budvanskog Crvenog krsta sa Crvenim krstom Crne Gore, generalna sekretarka Jelena Dubak je naglasila da je opštinska organizacija Crvenog krsta Budve organizacija na koju se sve druge opštinske organizacije mogu ugledati.

U filmskom zapisu Jasne Marković sumirani su geronto program, briga o rea populaciji, volonterski rad, obuka mladih, spasilaštvo na vodi i niz drugih aktivnosti koji će po riječima staro novog predsjednika Srđe Popović, opštinski Crveni krst nastaviti da realizuje i u naredne četri godine.

"Urađeno je dosta toga za poboljšanje uslova i kvaliteta života naših sugrađana kojima su od potrebe za njihovu egzistenciju", istakao je Popović.

Pred Srzentića i Popovića, na izbornoj skupštini verifikovani su i članovi Upravnog odbora: Budo Novićević, Milan Zec, Dafina Perović, Mirjana Mihaljević, Jasna Marković i Bojan Dobrljanin, a koliko Crveni krst uspijeva da prati društvene promjene i tokove predsjednik Crvenog krsta Crne Gore, Vojislav Mijušković je pojasnio:

"Crveni krst u ovoj obnovljenoj Crnoj Gori, obnovio je i vlastitu samostalnost. Crveni krst Crne Gore ima sjajnu tradiciju i strukturu, i kadrovsku i materijalnu, tako da može sa optimizmom gledati na budućnost".

Dosadašnji učinak i izuzetni rezultati opštinskog Crvenog krsta dijelom su realizovani zahvaljujući lokalnoj samoupravi i pomoći mnogih preduzeća, firmi i pojedinaca kojima su uručene zahvalnice.

 

 

Izborna skupština OO Crvenog Krsta BudveIzborna skupština OO Crvenog Krsta BudveIzborna skupština OO Crvenog Krsta BudveIzborna skupština OO Crvenog Krsta BudveIzborna skupština OO Crvenog Krsta Budve

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com